В САЩ се роди кученце с шест крака и две опашки

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:05 / 25.02.2021
2620
В Съединените щати се случи нещо необичайно: куче се роди с шест крака и две опашки! Това е станало във ветеринарния център на “Нийл“ в Оклахома, съобщава "Дарик".

Очарователното кученце от породата бордър коли, чието име е Skipper, е оцеляло по-дълго от очакваното, което е "истинско чудо“, според ветеринарните лекари, които се грижат за него.

Скипър е родена с комбинирани вродени нарушения – с две тазови области, две репродуктивни системи, две опашки, 6 крака. Както и т. нар. Спина бифида, вродена аномалия в развитието на гръбначния стълб и гръбначния мозък.

Всички органи и мускули на Скипър обаче реагират нормално и здравето му напредва благоприятно, като се има предвид колко сложно е тялото му.

Ако кученцето продължи така и занапред, ще му бъде осигурена физиотерапия и помощ, докато расте, както посочват неговите болногледачи, които не изключват Скипър да има безболезнен и комфортен живот.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Като две капки вода: Дара Екимова и Гери-Никол лика прилика
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).