Събраха ли се Андреа и Кобрата?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:49 / 16.03.2020
24000
Старата любов ръжда не хваща и най-доброто доказателство за това е драмата на фолк певицата Андреа и боктьора Кубрат Пулев-Кобрата. Самата блондинка потвърди, че след раздяла, продължила близо година, двамата отново официално са заедно.

Андреа прекара почти цялата нощ на 10-и срещу 11-и март в публикуване на архивни снимки с Кубрат в профила си в Инстаграм. Първите фотоси се появиха около полунощ, а певицата продължи да пуска нови и нови почти до зазоряване. Тя уби часове наред в ровене в общия си фотоархив с Кубрат. Беше извадила снимки още от зората на връзката си с него, когато е била почти дете, а той – съвсем млад спортист, който е можел само да мечтае за световна слава. Дни по-рано певицата потвърди в чат с фенове, че ще бъде в залата, когато Кобрата се изправи срещу Антъни Джошуа на 20 юни. По този начин тя недвусмислено показа, че отново е с боксьора и поне засега няма никакво намерение да се разделя с него.

Отношенията между пухкавата певица и нейния любим се клатят от миналата пролет. През лятото пък се разчу, че двойката е разделена, а като причина за този нещастен край на връзката им бе посочено, че Пулев имал паралелна връзка с млада гимнастичка. Дали в тези слухове е имало поне зрънце истина, никой до момента не е потвърдил. Почти сигурно е обаче, че през цялото време на тази раздяла Андреа не е погледнала друг мъж. Вероятно това е една от причините Кубрат да не спре да търси контакт с нея – той бил сигурен, че каквито и гафове да прави, певицата завинаги ще му остане вярна.

Очевидно двойката постепенно е започнала да стопля отношенията, защото през ноември бе засечена в хотел в Пловдив. А днес Андреа вече официално афишира, че отново е "Пулевица". Според източници на "Уикенд", певицата искала да натрие носовете на всички златотърсачки, които точат зъби за мъжа ѝ. "Каквото и да прави, Кубрат винаги ще се връща при мен! Всички, които са му навити, могат да умрат от яд!", тържествувала блондинката.

Виж коментарите (2)

Още по темата (1614):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
19.03.2021 Общинска болница набира доброволци за COVID отделението си
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васил Найденов си издейства пенсия от 500 лева
17.09.2020 Криско ще се пробва и като актьор в наш сериал
Още новини от Любопитни новини:
Рачков към Зуека: Надявам се да си партнираме и на старини
Мастагарков с призив към шофьорите пушачи: Моля Ви, не го правете...
Почина световноизвестен дизайнер, правила расото на Папа Йоан Пав...
Баща му е български арменец, майка му рускиня, световноизвестен е...
Не перете дънките си в пералня. Ако са мръсни - накиснете ги за ч...
Златното момиче Катрин Тасева с пищно кръщене на сина си в новото...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).