Ридли Скот обяви кога се захваща с "Гладиатор 2"! Преди това готви друг велик епос!

Автор: Георги Кирилов
Коментари (0)
15:46 / 30.09.2021
5001
След години слухове и спорадични спекулации за продължението на "Гладиатор“, Ридли Скот най-сетне е успял да го вмести в графика си. Филмът едва ли ще излезе скоро по кината, преди това режисьорът смята да се заеме с "Kitbag“ за Наполеон, съобщава "Емпайър“, цитирано от "площад Славейков".

На 83 години Скот е по-зает отвсякога – само през 2021 г. режисьорът очаква две премиери на историческия "Последният дуел“ (15 октомври в България) и дългоочаквания "Къщата на Гучи“ с Адам Драйвър и Лейди Гага (световна премиера на 24 ноември).

След това фокусът на Скот се насочва към "Kitbag“ ("Войнишка раница“), в който се проследява израстването на Наполеон до император. В главната роля е Хоакин Финикс, който и в "Гладиатор“ игра император. В актьорския състав е и Джоди Комър, с която Скот работи в "Последният дуел“.

"Онова, което ме вълнува при Наполеон е защо се е нуждаел толкова много от съпругата си Жозефин?- коментира Скот в новото издание на списанието "Емпайър“. Двамата са изпитвали нужда един от друг. Мисля, че успяхме да покажем каква е била причината.“

"Войнишка раница“, който се очаква де излезе до края на 2023 г., безспорно е амбициозен проект, но веднага след това се задава продължението на "Гладиатор“.

"Вече се пише сценарият на "Гладиатор 2“ - споделя режисьорът. - Така че когато приключа с Наполеон, "Гладиатор“ ще бъде готов за снимки.“

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Зрител: Владимир Зомбори спечели "Като две капки вода"
Дядо Иван Звездев сади русенски благи домати
Той е легенда, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезда и бивше га...
Коя е майката и коя е дъщерята?
Носителка на "Оскар" и "Грами" призна сексуалната си ориентация
Арестуваха Жерар Депардийо


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).