Първо автокино тази вечер в "Тракия"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
13:03 / 24.04.2015
5829
Първата пълнометражна българска анимация "Българ Филмът" ще се прожектира тази вечер в първото автокино в район "Тракия".

Отдавна имахме идея да реализираме подобен проект и се радваме, че успяхме да намерим партньори, коментира кметът на район "Тракия" Костадин Димитров.

Прожекциите ще са на паркинга в Зона А-13, до блок 292 от 20:00 часа и 21:30 часа.

Автокиното е тип кино, състоящо се от голям външен филмов екран, операторска кабина, щанд за храни и напитки и голям паркинг за автомобили. В рамките на това затворено пространство клиентите могат да гледат филми в уединение и комфорта на собствения си автомобил. Звукът се излъчва от нискочестотно АМ или FM радио и се приема директно от радиото в автомобила на съответната честота, разказа Костадин Димитров.

Проектът се реализира от "Автокино" ЕООД - екип от млади организатори от Варна, реализирали успешно проекти като StartUp Weekend, Beehive Co-Working space, NewBiz Club, Startup Grind, Europe Code Week, убедени, че автокиното е възможност по един различен начин да се преживее седмото изкуство.

Пътуващото автокино ще обиколи над 20 града на България, а през летните месеци ще гостува в "Тракия" всеки месец на 24-то число.


Виж коментарите (2)
Още новини от Любопитни новини:
Известни Тик Токъри станаха родители за втори път
Пестим ли гориво, ако изключим климатика на колата?
Още по-голямо щастие сполетя Неделя Щонова след Dancing Stars
Родните звезди разкриха тайната си за бързо намаляване на килогра...
Звездна пловдивчанка с повод да почерпи днес: Нямам време да оста...
Сашо Кадиев към Алек: Защо ти трябва при жива майка да се жениш?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).