Психоложката Лилия каза замесени ли са с колежката й в сексскандала

Автор: Васил Динев
Коментари (5)
13:00 / 13.11.2019
32995
Психоложката Лилия Стефанова се обърна към всички чрез видео в социалната мрежа Фейсбук. Поводът - опитите на Николета Лозанова да омаловажи нейния труд и този ан колежката й Кети Вандова:

"В живота ми много рязко нахлу една жена, която се опитва да създаде скандал по някакъв начин. Моята роля е на психолог, а не на циркаджия или клоун. Задачата на психолога е да анализира. За мен това далеч не е сексскандал - всички казваме, че трябва да се тиражира интелектът и качеството, а изведнъж някой се опитва да опетни името ми.

Това продава добре, но е много грозно. Нека се замислим кои са кумирите в съвременния свят - интелектуалците или тези с визия, която не е подплатена с нищо друго. За мен нещата са приключени - няма секс скандал, защото нямаме подобни взаимоотношения с никого от футболния свят. Не сме искали да си правим реклама - запазете трезвото си мислене и залагайте на интелектуалното. То крепи света, а не пошлостта!"...

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че двете дами за известно време бяха на работа и във футболен клуб Локомотив Пловдив.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (5)
Още новини от Любопитни новини:
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).