ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Пловдивчаните Кузмови спечелиха семейния сезон на Big Brother
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:46 / 10.06.2010Коментари (24)5773
©
Пловдивчаните Ели и Веселин Кузмови спечелиха току що семейния сезон на реалити предаването Big Brother. Те бяха единственото семейство, което освен с децата Кристиан - 6 г. и Елия - 2,5 г.си бе в къщата заедно с домашните си любимци - две кучета. Двамата спечелиха 200 000 лева кеш, семеен автомобил и апартамент в София. Все пак, както вече писахме те ще трябва да заплатят 10% данък върху печалбата си.

На въпрос от репортер на новини след края на шоуто "Ще дойдете ли да живеете в София?" Ели бе категорична: "Никога! Ние си харесваме Пловдив и няма да се преместим."

Нестандартното семейство, първоначално асоциирано от продуцентите на шоуто със семейство Адамс, спечели финалния вот с 68%. По информация на предаването в крайното гласуване участие са взели около 300 000 зрители чрез гласуване със смс-и.

На финалната права Ели и Веско се съревноваваха със семейство Колеви, които са живели в САЩ през последните 20 години, което бе и основния мотив на противниците на доскорошните "американци".

Шоуто провокира голяма част от телевизионните зрители със скандалността си този сезон. Едната тема, около която се обединиха повечето противници на реалитите бе, че е неморално и неправилно деца да бъдат използвани в подобен род тв предавания. Други пък силно възразиха срещу определението, че реалитито е "социален експеримент", тъй като семействата вътре не са представителна извадка. Множеството дискусии дали семействата в "Къщата" са представителна извадка на българското семейство така и не стигнаха до отговор на този въпрос.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ако смърта има своето лице, е точно Веско! Преди година той беше в домът ми за да вземе любимата ми баба към нейния вечен дом и се държа много коректно и човечно, за което му благодаря! Вчера нямаше и грам колебание в мен, да не подкрепя в този важен за тях ден и да им помогна с 1 смс! Ти си единствения човек, който заслужаваше тези пари и си ги харчи със здраве :)
+2
 
 
Много им се радвам, и нека да изгледат децата си в един по-спокоен живот... със спечелините пари... заслужиха си ги... С голямо удоволствие гласувах за тях - никога преди не съм гласувала за когото и да било в предишните сезони на Дъ Биг Брадър... Все пак сме ПЛОВДИВЧАНИ... Нека да видят всички какви хубави семейства имаме в нашия красив град...
+1
 
 
Живи и здрави и разумно да си харчат париците!
+2
 
 
Според тези, които останаха на финала, хубаво , че тези спечелиха, защото са младо семейство, имат още много да видят от живота и света, а и имат 2 малки деца,които се нуждаят от уреден живот и добро образование. В днешно време всичко това се постига с пари. Колкото самият формат ''Биг Брадър'', за мен Кузмови не са семейство за пример и поведение, но е повече от факт, че точно те и чипеви са типичният модел на бг семейство. Радвам се, че тази простотия Биг Брадър най-накрая свърши!!! Успех на Кузмови желая и им желая също да контролират добре парите си, като бъдат водени най-вече от интересите на децата си!
+3
 
 
Определено се радвам за тях. Този път спокойно мога да кажа,че не усетих нагласена игра в този сезон на Big Brother. Като всяко младо семейство имаха нужда от тази награда. Да им е честито.
+1
 
 
Много исках те да спечелят. Изглеждат ми страшно готино семейство и като цяло хубави хора - истински. Ако имам възможност бих се запознала с тях и лично, веселяци са. Честито.
0
 
 
Я си предавай важностите на светия дух (рофл)
+1
 
 
Любовта ще спаси света от потоп !!!!! култовата фраза хахахахахаха
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: