Пайнера губи половин милион заради коронавируса

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (18)
23:50 / 15.03.2020
7202
Колосалната сума от половин милион лева само за месец ще загуби Митко Пайнера заради коронавируса. По груби сметки с толкова ще олекне музикалният продуцент, като загубите ще дойдат от затворените нощни заведения в цялата страна.

Чалга бизнесът ще бъде убит от пандемията и кога и как ще бъде съживен, все още не е ясно. Чалга заведенията спират да работят и представителите от гилдията се затварят вкъщи. Голяма част от тях са напълно съгласни с решението.

Някои от най-големите звезди в "Пайнер" още преди дни сами преустановиха дейност. Първа и сама реши да спре участията си една от най-скъпоплатените фолкпевици Преслава. Коронавирусът изплаши сериозно Преси. Певицата е безкомпромисна, когато става въпрос за здравето на нейните близки. Първият, подкрепил колежката си, беше Константин, който заяви, че ще последва примера й. Още преди дни в дискотеката на Коцето взеха извънредни мерки. Наред със сериозна дезинфекция на заведението беше решено и на всеки посетител на входа да се мери температурата.

Примерът на колегите си последва и Джена. Тя отмени концерта си тази събота в Германия. Почитателите на Джена я подкрепиха и аплодираха решението й. Въпреки че няма да лети заради страх от коронавирус, Джена щеше да пее пред публика в родината. Тези дни тя имаше едно участие в провинцията и едно в столицата, които вече са невъзможни.

Сашка Васева също се изплаши. Ретро чалгарката се е затворила вкъщи и не смята скоро да обикаля по нощните заведения. Тя е стопирала изявите, докато обстановката се успокои. От редиците на музикалната компания издават пред "България днес", че съветвана от любимия си съпруг, Емилия е на път да преустанови дейност поне за година.

Десислава още преди седмица била поискала разрешение да спре да пее по барове. Деси има малко дете вкъщи, което гледат сами с половинката й, за което най-много се притеснява. До вчера Галена нямаше никакво намерения да напуска музикалната сцена. Певицата има участия почти всяка вечер и по нищо не личи да се е притеснила от коронавируса. За нейно голямо съжаление звездата на "Пайнер" ще спре да обикаля страната през следващите дни, излагайки се на опасния вирус.

Виж коментарите (18)

Още по темата (1614):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
19.03.2021 Общинска болница набира доброволци за COVID отделението си
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васил Найденов си издейства пенсия от 500 лева
17.09.2020 Криско ще се пробва и като актьор в наш сериал
Още новини от Любопитни новини:
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).