Ники Дойнов си навлече завистта на колеги, последва примера на Росен Плевнелиев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:30 / 13.09.2019
41030
Ники Дойнов за трети път това лято излязъл в отпуск, издават негови колеги от Нова телевизия. Новинарят се оказал рекордьор по ваканции и изкарал общо месец край вълните, докато част от екипа на медията изобщо не успели да се вредят да почиват. Това станало повод за конфликти в колектива, понеже водещият бил по-привилегирован от останалите.

Макар през септември ръководството на телевизията да не толерирало отсъствието от работа, Ники успял да си издейства още няколко свободни дни, за да заведе семейството си в Гърция, пише "Ретро". Журналистът избрал да почива на полуостров Халкидики, в китното градче Уранополи, където и бившият президент Росен Плевнелиев прекара летните месеци заедно с половинката си Деси Банова, синът им Йоан и децата им от предишните им бракове. Там политикът притежава огромно имение с частен басейн и изглед към безкрайното тюркоазено море и горите на Атон.

Дойнов, също като Плевнелиев, бил заинтригуван от спокойствието на курорта и малкия наплив от туристи, но не можел да си позволи чак такъв лукс като на ексдържавника. Тв водещият резервирал най-обикновен хотел за себе си, жена си Петя и сина им Марко, като изобщо не държал на 5-звездно обслужване, защото, така или иначе, със семейството му стояли от сутрин до пладне на плажа. Преди да посетят гръцкото море, Ники, Петя и детето им се отчетоха и с посещение на родното Черноморие, като прекараха няколко дни край Каварна.

За 47-ия си рожден ден на 5 юни пък новинарят отново избяга от работа и забягна в съседна Турция, където си подари олинклузив ваканция. В същото време екранната му партньорка Ани Салич се разписа само с една почивка в Гърция, като бе нападната от последователите си в социалните мрежи, че агитира народа да почива там вместо у нас. Тв звездата пусна снимка на сметката си от таверна в Гърция, която показваше, че само за 35 евро е опитала цели 6 вида морски ястия. Феновете ѝ обаче я разкритикуваха и минути след това Ани изтри публикацията си.

Виж коментарите (1)

Още по темата (1614):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
19.03.2021 Общинска болница набира доброволци за COVID отделението си
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васил Найденов си издейства пенсия от 500 лева
17.09.2020 Криско ще се пробва и като актьор в наш сериал
Още новини от Любопитни новини:
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).