Мистериозен бизнесмен заби Венета Харизанова, разкарва я по света

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
09:05 / 12.09.2019
21399
Мистериозен бизнесмен заби русото изкушение Венета Харизанова. Богаташът глези изгората си, като я води по целия свят. В момента те са в Доминикана на остров Саона в Карибския басейн.

Венета и мистериозният нов мъж тънат в невиждан по нашите ширини лукс. Те имат човек, който е на тяхно разположение денонощно. Хотелът, в който са отседнали, е 5-звезден.

Венета обожава Доминиканската република. Преди две години тя за пръв път стъпи в страната в Карибския басейн. Красотата и кристално чистото море пленяват сексбомбата и тя се зарича, че отново ще се завърне. Този път за по-дълго време.

Харизанова ще изкара почти месец на екзотичната дестинация. Парите не са проблем. Половинката на топмоделката е мастит бизнесмен и гледа да угажда по всякакъв начин на своята изгора.

Въпреки че връзката им не е отскоро, Венета не публикува как изглежда новият й. От снимките на плажа тя се пуска сама, но е ясно, че приятелят й е зад обектива и я снима в най-различни пози.

На един от фотосите Венета е облечена в секси червен цял бански, тип Памела Андерсън. Е, не е толкова надарена колкото американката, но пак си я бива, и то много.

Венета и новият й са запалени пътешественици. Пленилият сърцето на блондинката може да си позволи да работи от разстояние. Затова почти навсякъде придружава дългокраката красавица, съобщава "България Днес".

Само за година бившата тв звезда посети Макао, Сингапур и още няколко екзотични дестинации. От пътувания Харизанова почти не се прибира в България.

Виж коментарите (5)

Още по темата (1614):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
19.03.2021 Общинска болница набира доброволци за COVID отделението си
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васил Найденов си издейства пенсия от 500 лева
17.09.2020 Криско ще се пробва и като актьор в наш сериал
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря
Ново лице се присъединява към "Тази събота и неделя"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).