Мегз с нови поучения в мрежата! Захапа "инстаграм звездите“

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
23:24 / 25.08.2019
8648
Мегз провокира истинска словесна война в профила си в социалната мрежа, а причината е покъртителна. Едно не може да й се отрече - умее да привлича вниманието, особено пък когато признава такива неща за себе си.

В скорошен пост скандалната дизайнерка призна всички корекции, които си е направила, по-голямата част от които преди да навърши 25. За изненада на феновете си - Каканашева не спести дори как е кривила пода на много от фотосите си! И не само това - хвърли още няколко страхотни бомби за себе си!

"Човек може да има купища корекции и да не се харесва. Може да няма никакви корекции и пак да не се харесва. Дори, много интересно проучване показва, че жените с най-много корекции обработват най-много снимките си в социалните мрежи. Това е заради липсата на приемане и стремежа към идеалност", пише Мегз в инстаграм профила си. И продължава с откровенията:

"Това не е пост за и против корекциите. Не съм срещу пластичната хирургия. Аз самата - никога не съм крила - имам корекции. Много от тях направих преди 25. И по-късно съжалявах дълбоко. За щастие повечето бяха временни - та вече след 2 години усилено поправяне на тези грешки се поизчистих.

Но има нещо друго. Казва се "образът в инстаграм". И се улових, че уж се чистя от корекции, но още едитвам снимките си. Честно казано - и аз не знам защо. Може би защото всичко в инстаграм е толкова перфектно, че съм свикнала и аз да се стремя - дори несъзнателно - към този стереотип.

Но не искам да е така. Искам да го променя. Наистина ми е странно да ви пускам снимки без корекции когато всеки около мен е толкова идеален. Затова и снощи пооправих поне цветовете малко.

Но тази сутрин си казах - я стига ти сериозно ли се притесняваш как ще качиш една снимка. Била си в 500 риалита и всеки е виждал как изглеждаш всъщност.

Хората по улицата също го виждат. Близките ти, мъжът ти - всеки те вижда на живо. Къде изобщо ти е проблемът с този инстаграм? И за кого ти е тази идеалност?

За другите жени, които цъкат и си редактират снимките ли? Това е някакво странно съревнование, в което вече не искам да участвам. И ще се опитам да се освободя от това.

П.С - ДА, аз бях човекът, който кривеше пода във всеки свой пост. И да аз бях онова момиче, което си биеше какви ли не филъри. Но това е затворена страница за мен. И вече искам да съм друга. Според мен и вие може да се откажете от всички тези неща. Какво толкова може да загубите? Най-много да се отървете от всички фалшиви хора, за чиито привидно одобрение сте се борили несъзнателно досега./show.blitz.bg

Виж коментарите (1)

Още по темата (1614):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
19.03.2021 Общинска болница набира доброволци за COVID отделението си
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васил Найденов си издейства пенсия от 500 лева
17.09.2020 Криско ще се пробва и като актьор в наш сериал
Още новини от Любопитни новини:
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).