Край! Класическият Фейсбук си отива през септември

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
11:49 / 20.08.2020
14321
Най-голямата промяна в дизайна на Фейсбук предстои. Още през миналата година от социалната врежа съобщиха, че предстои мащабна промяна на функциите, която се казва "Новия фейсбук". От септември тя ще бъде вече факт.

Промяната ще засегне най-вече "Групи" и "Събития". Според гиганта тези две категории са най-честата причини за посещаване на сайта.

И десктоп, и мобилната версия на Facebook, ще получат автоматично актуализацията. Всичко ще бъде по-лесно за навигиране. Ще има и опция за версия с тъмен режим на работа. Много хора не харесват класическия изглед и затова от Facebook са решили до задоволят всички капризи на своите потребители.

"Класическият Facebook си отива скоро. Ние направихме подобрения в новия Facebook.com и сме развълнувани всички да видят и изпробват новия облик. Преди да направим класическия Facebook недостъпен през септември, се надяваме да ни уведомите как можем да продължим да правим Facebook по-добър за всички", се казва в съобщението на гиганта. 

Една от най-големите промени засяга "News feed"-a. Потребителите ще получават все повече предложение за групи, които може би харесват, с цел по-добро сплотяване с хора от различни краища на света с еднакви интереси. Така че, доста Facebook групи вече ще имат приоритет и ще ви изплуват повече.

Ще има и нови възможности при създаването на събития, както и за конкретни общности, като Chat for Gaming Group, както и подобрения на взаимодействието за Facebook Live и тези, които го използват за целите на покупката и продажбата

Виж коментарите (4)
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря
Ново лице се присъединява към "Тази събота и неделя"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).