Кога ще излезе специалният епизод от поредицата за Хари Потър?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:22 / 11.11.2021
3410
На звездите от поредицата филми за Хари Потър – Даниел Радклиф, Ема Уотсън и Рупърт Гринт, е предложено да се съберат за заснемането на специален епизод, съобщава таблоидът The Sun, позовавайки се на собствен източник.

Премиерата на спец-епизода ще бъде насрочена за 20-годишнината от излизането на първия филм за момчето магьосник. По думите на информатора на изданието, от филмовата компания Warner Bros. предприемат такава стъпка, окуражени от успешното продължение на сериала "Приятели“. Очаква се снимките да започнат още в края на ноември.

Проектът е обвит в тайна, тъй като онези, които работят по франчайза, ще се опитат първо да привлекат нови таланти. Ще бъде страхотно, ако се справят с това и успеят и да предложат големи пари на звездите, за да се съберат отново, отбелязва източникът на The Sun.

В интервю през август актьорът Даниел Радклиф, изпълнил ролята на Хари Потър, не изключи възможността да се снима в продължение, но заяви, че към момента никой не се е свързвал и не е разговарял с него по повод на евентуален бъдещ филм. По-късно той разказа, че петата част от поредицата – "Хари Потър и Орденът на феникса“, му е любима, а и му е дала възможност да работи повече с големия актьор Гари Олдман.

Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).