Харисън Форд пострада при самолетна катастрофа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
08:41 / 06.03.2015
2395
Американският актьор Харисън Форд е пострадал сериозно при катастрофа с малък лекомоторен самолет в Калифорния, според сайта TMZ, специализиран в новини от живота на звездите. Пилотираният от 72-годишният актьор самолет се разбил на голф игрище в района на Лос Анджелис. Форд получил множество наранявания по главата и е приет в болница. Състоянието му се оценява като стабилно.

Можем да потвърдим за катастрофата на самолета, пилотът, мъж на възраст 65-70 години е транспортиран в местната болница, в стабилно състояние. Инцидентът се е случил в 2.25 ч. местно време, като причината е механична повреда в самолета, коментира говорителят на Полицейското управление в Лос Анджелис Нурия Ванегас.

"Пострадалият е в съзнание и може да диша. Има леки наранявания. Откаран е в местната болница", каза Патрик Бътлър - служител на пожарната в Лос Анджелис.

Според свидетели, цитирани от местния телевизионен канал KTLA, Харисън Форд е бил изваден от останките на самолета, но е бил в състояние да се движи самостоятелно, посочва АФП.

По-рано "Асошиейтед прес" съобщи, че на голф игрище в непосредствена близост до общинското летище в Санта Моника, недалеч от Лос Анджелис, се е разбил колекционерски самолет от Втората световна война Ryan PT-22 Recruit.

Синът на Форд - Бен - публикува туит, че баща му е добре, малко наранен, но добре. Той е невероятно силен мъж. Форд ще се възстанови напълно, заяви говорителката му Ина Тресиокас, цитирана от "Ройтерс".

Харисън Форд, познат със своите роли в култови филми като "Междузвездни войни" и поредицата за археолога Индиана Джоунс, има свидетелство за пилотиране на самолет и отдавна лети, посочва "Ройтерс".


Виж коментарите (2)
Още новини от Любопитни новини:
Медиите ги обявиха за новата звездна двойка
Мария Бакалова издаде повече за превъплъщението си като Ивана Тръ...
Клубът на супербогатите с общо 2,2 трлн. долара
Мариела Нордел за "Ергенът": Ако некое такова лигавещо хайванче м...
Ергенът се появи на живо по bTV, направи първи коментар
Зрители: Подигравка, това не е мъж!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).