Българско коте изуми света

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
10:01 / 29.12.2013
4488
Светът е изумен от необичайния начин, по който изглежда едно българско коте от Ловеч, чиито очи са в различен цвят - едното е синьо, а другото жълто. Природата никога няма да спре да ни учудва и съществуването на тази котка е поредното доказателство, коментира сайтът 359.бг.

Въпреки мненията, които защитават тезата, че е използвана програмата photoshop, за да се постигне този внушителен ефект, тя е напълно истинска. Фотографът Боби Файфър я е заснел в Ловеч и споделя, че това е едно от най-чудатите и красиви създания, които някога е виждал.

"Това е едно коте, което намерих в Ловеч, България, докато бях там на екскурзия. Интересните цветове на очите му се дължат на генетична деформация. Задните му крака са напълно парализирани, но животинчето се радва на силната обич и грижите на стопаните си. Те го носят на ръце из двора на къщата си, за да може да диша свеж въздух и да се радва на слънчевата светлина. Като го видях за първи път не можех да повярвам, че е истинско. Това е едно изключително животно, при това с много благ характер", разказва Файфър.

В интернет пространството хората изразяват учудването си от този феномен, съобщава "Труд". "Много красиво създание", "Дар от бога за тези хора" и "Изключително сладко и уникално същество" са част от коментарите. Има дори мнение, според което котката е глуха с ухото, което е най-близо до синьото око.


Виж коментарите (5)
Още новини от Любопитни новини:
Мариела Нордел за "Ергенът": Ако некое такова лигавещо хайванче м...
Ергенът се появи на живо по bTV, направи първи коментар
Зрители: Подигравка, това не е мъж!
Iris Studio търси най-красивите очи!
Най-лошият кошмар за финалистките в "Ергенът" се сбъдна! Няма поб...
Чоткин отвя всички в Hell’s Kitchen и грабна голямата награда от ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).