Атрактивна румънка раздаде шутове на колата си след катастрофа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
13:49 / 03.08.2013
3740
Атрактивна румънка нарита бронята на колата си, след като предизвика катастрофа на кръгово кръстовище в Хасково. Минка Миора нацели задницата на фолксвагена на Метин Мехмед, след като проспа знак "стоп".

Щетите и по двете коли са малки - хасковската кола е с леко огънати ламарини на задна лява врата, шкодата на румънката е с пукната предна броня и паднал регистрационен номер.

В опит да оправи провисналата броня Минка почна да раздава шутове. После се изясни, че така изкарала и яда си.

"Не видях знака. Никъде в цяла Европа и в Румъния няма "стоп" в кръгово. Знае се, че който е в кръстовището, е с предимство", обясни разгорещената 47-годишна жена.

Беше бясна не толкова от щетата, колкото, че трябва да чака за глоба от КАТ. Заедно със съпруга си се връщали в Букурещ от почивка на гръцкия остров Тасос и инцидентът в Хасково помрачил края на ваканцията им.

Кръстовището на булевардите "Васил Левски" и "Раковски", което е на входа на Хасково, е единственото в града, чиято регулировка е обърната наопаки.

В него се дава предимство на влизащите в града откъм Димитровград и тези в кръговото трябва да чакат. При останалите 6 кръгови важи предимство за тези, които вече са в него.


Източник: в. "Монитор"

Виж коментарите (10)
Още новини от Любопитни новини:
Почина голяма звезда от Евровизия
Най-откровеното интервю на Андре Токев
Беше застрашен да бъде забравен. Днес обаче...
Снимат една от най-големите италиански продукции в България
"Мила ми, Венето..." - вечната и забранена любов на Ботев
Писателят Димитър Калбуров за баща си: Живеехме заедно, а не си г...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).