Албена Вулева изпадна в депресия: Нямам желание за живот!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
19:56 / 19.11.2019
6520
Албена Вулева се завърна от Кипър, където работеше в местен хотел, но не се чувства добре в България. Тя се ожали, че лошото есенно време и мрачната столица я депресират, а слънчевият остров й липсва. "Нямам нито тонус, нито желание за живот...", написа бившата водеща в социалната мрежа.

Риалити звездата от "Биг Брадър" казва, че по характер е оптимист, ала есенната депресия не я подминала. Когато заменила топлия Кипър с дъждовна София, настроението й рязко се влошило. Вулева почти не излизала от дома си и с носталгия разглеждала летните си снимки, спомняйки си за пясъка и морето. Поне финансовото й състояние я успокоявало, защото по време на гурбета заделила средства, които планирала да вложи в нов проект. Тя не съжалявала за престоя си в чужбина, въпреки че работата не била лека.

"Бях част от обслужващия персонал, но какво от това?! Не се срамувам! В свободното си време много се забавлявах...", споделя Албена. Междувременно тя продължавала се занимава с черна магия, но рядко прибягвала до нея. Предпочитала по-простите заклинания за късмет и щастие.

"Мога да правя и бих направила черна магия, ако обстоятелствата го налагат, но това не се случва често. Без да има сериозна причина няма как да стане. Това е нещо, което изтощава енергията ми. Тежко занимание е, ала понякога си струва и се налага. Има хора, които просто не разбират от други въздействия и трябва да си получат заслуженото", разказвала е устатата блондинка. За черна магия тарифата й скачала и достигала над 300 лева, а за по-прости ритуали искала между 50 и 100. Амулетите й за късмет вървели около 15-20 лева.

Извън работните ангажименти, Вулева все още не е открила подходящ партньор за себе си и личният й живот е в застой. Тя се хвалеше, че в Кипър имала много ухажори и сред тях се откроил един, който успял да привлече интереса й, но за кратко. С него работели заедно в хотела и флиртът им кипял с пълна сила, ала Албена била наясно, че няма да излезе нищо сериозно от това. Тя гледала да си запълни свободното време и да се забавлява по време на престоя си в чужбина, а други отношения не търсела.

След като се раздели с дългогодишния си приятел Недик Недев, бившата водеща не е афиширала връзка с друг. Тя неведнъж е споделяла, че е много разочарована от българските мъже, които по думите й са не само мързеливи, но и доста стиснати. Кандидати за сърцето й имало, но не успявали да я впечатлят. Бившият й отдавна има нова жена в живота си, ала Албена вярва, че си е самодостатъчна и не търси гадже на всяка цена.

Преди да замине за Кипър, риалити звездата нямаше сериозни професионални ангажименти и се занимаваше предимно с личната си дизайнерска линия за бижута "Хаял". Тя усърдно изработваше гривни и други аксесоари от различни материали, а после ги предлагаше за продажба в интернет на символични цени. Въпреки че влагаше старание в начинанието си, то не бе доходоносно и накрая й се наложи да си намери истинска работа.

Авторката на култовото предаване "Сигнално жълто" взе апетитен хонорар за участието си в риалити шоуто "Биг Брадър", но той бързо се стопил през широките й пръсти и от него не останал и лев. Случило се така, че познати й предложили работа в Кипър с добро заплащане и тя се съгласила да се впусне в приключението. За броени дни стегнала багажа си, намерила си квартира с приличен наем и отлетяла за острова. Активният туристически сезон там обаче приключи в края на октомври и Вулева се върна от гурбет с нови идеи и планове за бъдещето, пише Уикенд.

Виж коментарите (3)

Още по темата (1614):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
19.03.2021 Общинска болница набира доброволци за COVID отделението си
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васил Найденов си издейства пенсия от 500 лева
17.09.2020 Криско ще се пробва и като актьор в наш сериал
Още новини от Любопитни новини:
Като две капки вода: Дара Екимова и Гери-Никол лика прилика
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).