Агресивна българска сексбомба попадна в калифорнийски арест

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
18:16 / 02.04.2020
9388
Като сюжет от холивудски филм приключи любовната афера на българската сексбомба Мелани Мартин и музикалната звезда Аарън Картър.

Силиконовата блондинка бе арестувана, след като нападнала възлюбения си и прекара едно денонощие в ареста в Калифорния. Наложена й бе парична гаранция в размер на $ 50 000, която тя платила в понеделник и била освободена, съобщава "Дейли Мейл“, цитиран от "Телеграф".

Драматичната история се разиграла през уикенда, когато Картър позвънил в полицията и обвинил, че приятелката му Мелани е упражнила физическо насилие върху него в дома и в Лос Анджелис. По думите му, двамата спорили, след това напрежението ескалирало и Мелани му се нахвърлила, като според доклада на полицията, оставила и следи по лицето на певеца. Според сайта TMZ, кавгата била провокирана от голи снимки на българката, които според музиканта, тя изпращала на по възрастни мъже. В свое видео обръщение той обяви и че Мелани се хвалела при приятелки, че излиза с него, само защото има пари. "Опитах се да й дам нов живот. Дано намери помощта, от която се нуждае. Никой не заслужава да бъде жертва на насилие, нито жените, нито мъжете“, пише Картър в личния си Туитър.

В началото на годината певецът, който е брат на Ник Картър от хитовата група "Бекстрийт Бойс“, заряза жена си и бебето си заради нашенска еротична танцьорка. Българката се подвизава под името Мелани Мартин и влудява мъжете си с истинска визия на плеймейтка - огромни гърди, дупе тип Ким Кардашиян и платинено руса коса.

Виж коментарите (1)

Още по темата (1614):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
19.03.2021 Общинска болница набира доброволци за COVID отделението си
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васил Найденов си издейства пенсия от 500 лева
17.09.2020 Криско ще се пробва и като актьор в наш сериал
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря
Ново лице се присъединява към "Тази събота и неделя"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).