Аз, депресираният кмет на Пловдив

Автор: Любомир Минчев
Коментари (206)
14:52 / 09.05.2020
73287
Искам да кажа ясно на всички пловдивчани – тези от Plovdiv24.bg не ги издържам повече. Непрекъснато ме критикуват. Бил съм слаб и безволев кмет. Обслужвал съм корпоративни интереси, излъгал съм в предизборната кампания, страхливец съм бил.

Търпението ми се изчерпа. Дори на последната общинска сесия си изтървах нервите и определих най-четения сайт в Пловдив като сайтче, разпространител на фалшиви новини. А моят човек Калин Калинов ги нарече мишки, които се крият по дупките.

Но те не се обидиха. Обиденият продължавам да съм аз. Чувствам се сериозно депресиран от писанията им. Опитах да се разбера с тях, но ударих на камък. Затова нервите ми са опънати до крайност. Трудно заспивам и непрекъснато мисля – какво ще прочета утре сутринта. Аз и моят екип живота си даваме за вас, пловдивчани, в условията на пандемия и извънредно положение, а те не спират. Не издържам.

Затова посъветвах моите хора от Общинския кризисен щаб да пуснем сигнал до прокуратурата и сега тези тарикати ги разследват. Описахме подробно терзанията си – подкопаване доверието в институциите в условията на сериозна световна криза, всяване на страх и паника, съмнение в управленските ни възможности. Докога да търпим, след като виждате, че работим денонощно. Но и те работят денонощно да се съмняват в нас.

Целта на упражнението е ясна – да ги накараме да замълчат. Натиск, натиск и пак натиск. Моля ви, това не е цензура, не си го мислете, опазил ни Господ!

Уважаеми пловдивчани, ако усетите, че вашият кмет е нестабилен, депресиран, нервиран, говори несвързано , да знете причината – Plovdiv24.bg. Време е да изберете – аз или те!

Ваш Здравко Димитров

Забележка: Текстът е фейлетон основаващ се на актуални събития, прояви и теми.

Виж коментарите (206)
Още новини от Аналитични новини:
ГЕРБ в Пловдив се цепи бавно, тихо и страхливо, а Борисов не пита...
Проектът Небет тепе – разхищение за 4 млн. лв. общински пари
За кожата на една Дондукова градина – "червените ескадрони" срещу...
Две унизителни минути за Денков и другарите му: Прецакахме се, да...
Politico: Смъртта на Навални бележи края на краткотрайния експери...
Стоичков на екрана толкова добре, колкото и на терена


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).