Жестоко убийство на музикант потресе жителите на Габрово

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:08 / 14.07.2021
3692
Жестоко убийство на пенсионер потресе жителите на Габрово. Тялото на 68-годишния музикант Боян Радев било открито в събота в апартамента му.

По него имало голям брой травми и наранявания, които са причинили смъртта му. По подозрение за съпричастност е арестувана 43-годишна жена от Сухиндол.

Съседи разказват, че Радев живеел от 30 години в този блок, а от 5 месеца в апартамента му живеела по-млада от него жена.

"Сутринта дойде пияна, почна да чука, да вика. Аз като повиках полиция, тя вече беше разбила вратата. Влизала, преоблякла се там и с циганина са сменили патрона. Още не е приключило следствието, не мога да ви дам някаква информация, но най-лошото се случи!", сподели пред bgonair съседката на мъжа Иванка Андреева.

"Как стана, защо стана... Живееше с него някаква жена. Като дойде полицията се съмняваше да не би нещо да е станало и с жената!", каза съседът на мъжа Живко Божинов.

Съседите допълват, че Радев, който бил пенсиониран музикант, водел бохемски живот и всяка вечер у тях гостували компании. Когато не бил почерпен, бил добър и отзивчив.

Според аутопсията, Боян Радев е починал вследствие на черепно-мозъчна, лицева и гръдна травма, а заподозряна за тежкото престъпление е 43-годишната жена, която е осъждана. С постановление тя е задържана за 72 часа в ареста, а по случая е образувано досъдебно производство.

От прокуратурата засега отказват подробности по случая.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).