Жестоко: Жена се самоуби, 3-годишното й дете е тежко ранено

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:55 / 20.04.2021
12967
Жестоко убийство е станало тази вечер във Враца. В блок "Химик“ №10 днес е било открито тялото на 31-годишна жена и 3-годишният й син, което е тежко ранено. 

Около 16 часа деца от предишния брак на съпруга й са влезли в жилището, което е на 5-тия етаж. Навсякъде било оплискано с кръв, а на земята лежели майката и детето, пише BulNеws. 

Стресираните деца веднага извикали баща си, който се обадил на спешния телефон 112. Към мястото били изпратени екипи на полицията и линейка. 

Спешните медици установили, че майката е мъртва, а детето имало слаб пулс. То веднага било транспортирано в болницата, но заради тежкото му състояние е вдигнато с линейка за София.

Заради кървавото престъпление е мобилизиран целият наличен състав на полицията във Враца. На местопрестъплението процесуално-следствените действия се ръководят лично от директора на областната дирекция на МВР Янко Янколов и окръжния прокурор Владимир Сираков. 

На мястото работят криминалисти, като на този етап е установено, че съпругът на жената не е съпричастен към тежкото престъпление.

Към момента работната версия е, че майката е заклала детето си и след това се е самоубила. Тепърва ще се изясняват мотивите за кървавата баня.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).