Земеделското министерство планира нови разговори за промоции на основни храни

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:25 / 30.09.2012
2086
Следващата седмица Министерството на земеделието и храните планира да проведе разговори с различни търговски вериги за продължаване на промоциите, които вече 3 месеца се лансират. Това съобщи пред журналисти в сопотското село Анево министърът на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов

Макар и под друга форма, промоциите да продължат и през следващите месеци, които ще бъдат тежки зимни месеци. Според Найденов е увеличено потреблението точно на тези основни хранителни продукти, които са на 100% български.

"Това означава, че се е увеличило и производството на тези храни. Промоциите през тези 3 месеца са дали резултат", смята министърът. По думите му това може да се установи лесно, ако се разговаря с хората с ниски доходи, с пенсионерите, социално слабите и безработните, които разчитат на тези основни хранителни продукти и ежедневно си ги слагат на трапезата. 

Мирослав Найденов каза, че вече има предложения от някои от медиите за партньорство в тази насока, защото чрез тях именно хората ще могат да разберат къде и какво могат да намерят на достъпни цени. 

"Идеята е отново да бъдем полезни на тези, които имат нужда", каза Найденов. Според него сигурно отново ще има коментари, че това не е пазарен подход, но това го правят анализаторите, а не хората, които имат нужда.


Източник: радио "Фокус"

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
50-годишна намери и върна чанта с голяма сума пари
Жена роди на паркинга на болница
Земеделски производител от Шипка: Цялото поле е пълно с трупове с...
Сачева след срещата с ДПС: Имаме сходство
Добра новина за заплатите на българите
Познайте какво е zaza на тази табела на морето


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).