Волгин: ДБ са най-последователните мрънкачи в българската политика

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
12:01 / 15.10.2021
2698
Журналистът Петър Волгин с рязък коментар за поведението на "Демократична България" в последните дни около отказа на РИК-Стара Загора да ги регистрира за предстоящите избори.

ДБ наистина са най-последователните мрънкачи в българската политика. Вечно някой им е виновен за нещо. Вечно им се привиждат световни конспирации, насочени срещу тяхната гениалност и непорочност.

Ако не са комунистите, ще е Путин, ако не е Путин, ще е я РИК-Стара Загора, я ЦИК. Важното е да си измислят врагове. Опищяха света, че не им регистрирали листата в Стара Загора. Ами няма да им я регистрират, като не е подадена според правилата.

Освен това отишли да се регистрират 40 минути преди крайния срок. Защото са много велики. Няма да си строшат краката от бързане, я! Бързането е за плебса. Те не са плебс, те са умнокрасивите. Сега от тук до края на кампанията ще реват, че била застрашена демокрацията. Никаква опасност няма за демокрацията. Единствените страдащи са онези претенциозни политици, вярващи, че правилата не важат за тях.

Съветвам тези от ДБ да престанат със сълзите и мрънкането и да прочетат поемата на Валери Петров "Репортаж за трите хаш". Там също постоянно търсят конспиратори, скрити зад тайнствените букви HHH. Накрая обаче се оказва, че никакви чуждестранни злодеи не съществуват. И въпросните букви означават Някой Некадърник Наш, който стои в основата на всички проблеми. Нека и ДБ да бъдат така добри да открият некадърниците в собствените си редици, вместо постоянно да се оплакват от "конспирации на злите сили"

Виж коментарите (2)

Още по темата (4080):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха жена, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021
г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Национални новини:
Цветница е! Хиляди българи празнуват днес
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).