Волен Сидеров вдигнал див скандал в офис на А1, обиждал персонала, дошла и полиция! Сумата е огромна!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
14:22 / 11.06.2021
12704
Волен Сидеров е вдигнал голям скандал в офис на А1, защото е бил недоволен от натрупана сметка за над 130 000 лева. Екшънът се е разиграл в обект на А1 на столичния бул. "Раковски". Свидетели разкриха, че националистът е обиждал персонала и се е наложило на мястото да пристигне полиция. 

Лидерът на "Атака" е поискал незабавно да бъде преразгледана натрупаната сума от него и колегите му. От мобилния оператор са обяснили на Сидеров, че сметката е вследствие на реално ползвана телефония и съпътстващи услуги. Това обаче още повече вбесило политика и той на висок тон е продължил пререканията, пише "Блиц".

От А1 се въздържаха от коментар по скандала, но разпространиха следното прессъобщение:

От 10 юни А1 прекрати договора на ПП "Атака“ заради неплатени задължения. Задълженията им към телекома са на обща стойност над 130 000 лева, от които над 64 000 лева са дължими по договора за предоставяне на електронни съобщителни услуги.

ПП "Атака“ има просрочени задължения към телекома от почти две години, преди А1 да се принуди да прекрати своите взаимоотношения с тях. Въпреки желанието и многобройните опити от страна на А1 за намиране на решение, включително подписване на споразумение за разсрочено плащане, ПП "Атака“ отказва да заплаща за ползваните услуги, което налага и прекратяването на договорните отношения.

Решението на телекома е продиктувано изцяло от бизнес причини и липсата на желание от страна на ПП "Атака“ за погасяване на натрупаните задължения. Разпространените по-рано от ПП "Атака“ твърдения не отговарят на истината и имат за цел единствено да прикрият нежеланието на организацията да уважи договорните си отношения с А1.

През последните месеци А1 направи множество опити да достигне до взаимноизгодно решение на ситуацията, но липсата на желание за комуникация и намерения за погасяване на задълженията от страна на длъжника, правят невъзможно продължаването на предоставянето на услуги от страна на телекома.

А1 ще потърси отговорност по съответния законов ред за публичните изявления и действия на ПП "Атака“.

Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Дезинформацията е най-вече за ваксините срещу коклюш
Бойко Борисов за ПП/ДБ: Аз няма да преговарям с тези хора повече
Делян Добрев за заплатите на борда на НЕК: Взимат по 5-6 хил. лв....
Главчев се отказва от заплата като министър, ще получава само 11 ...
Meteo Balkans с много лоша прогноза
Вирусите, от които да се пазим тази пролет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).