Владислав Горанов: Това не е краят

Автор: ИА Фокус
Коментари (0)
19:10 / 29.03.2024
2231
"Накрая всичко ще бъде наред и ако ви изглежда, че не е наред, това не е краят." Така коментира политическата обстановка в България бившият финансов министър Владислав Горанов от ГЕРБ.

"Проблемът, свързан с временното прекъсване на отношенията между двете формации (ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ – б.р.), е свързан с това, че предложеното управление беше некачествено. Добрата новина е обаче, че през цялото това време – на преговорите, приключихме с комуникацията в стил "с този няма да си говори, с онзи няма да си говорим". Сложи се край на тези политически заклинания", поясни пред бТВ той.

Според Владислав Горанов е много интересно, как ще протече политическата кампания. "В ГЕРБ отдавна сме разбрали, че да се използват крайни епитети не е правилната позиции, както и че след това ще трябва да се обясняваме за тях“, поясни той.

Горанов беше категоричен, че през последните девет месеца всички са разбрали, че няма друга алтернатива. Според него голяма част от политиците от целия парламентарен спектър вече внимават къде и какво говорят. Те били вече наясно, че трябва да търсят мостове помежду си.

"За мен изборите са най-доброто решение. И тепърва ще можем да говорим за компромисното решение, което се предложи като управление през последните девет месеца. А то не е добро“, посочи още той.

Виж коментарите (0)

Още по темата (234):
13.05.2024 Експерт: Вървим към нови избори в рамките на 6 месеца след тези
13.05.2024 Цвета Караянчева на Фестивала на ягодата в Кричим: Само ГЕРБ може да защити родното производство, ПП саботираха земеделския сектор
12.05.2024 Борисов: Не ми поставяйте условия
12.05.2024 Цвета Караянчева в община "Родопи": Имаме амбиция за открито управление, с ясна визия за стабилна България
12.05.2024 Бивш здравен министър заведе дело срещу "Капитал" 
11.05.2024 Цвета Караянчева в с. Желязно, община "Марица": Само ГЕРБ знае как да реши проблемите, за да имаме стабилна България
Още новини от Национални новини:
Абитуриентка-отличничка показа обувки за 2000 лева. Майката: Дете...
Излезе най-новата прогноза за вторник
Затвориха 7 обекта след нередности с вносни храни
Главчев и социалният министър с призив: Край на спекулациите, ще ...
Не слагайте подписа си под нов трудов договор, който не включва т...
Призовават като обвиняем собственика на оръжието, с което синът н...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).