Вижте последните думи във Фейсбук на Любомир, жестоко убил жена си!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
15:28 / 25.02.2020
23934
"Честта е по-важна от живота", е последният пост във фейсбук на Любомир Славейков, преди да посегне на жена си Светла, видя репортер на Ruse24.bg. Мъжът обновил статуса си в 00,27 часа снощи. Сигналът за убийството е малко по-късно. От профила на мъжа във Фейсбук става ясно, че със Светла са били в тежък развод. Мъжът дори си е позволявал да я обижда в личния си профил.

48-годишната Светла Славейкова, която бе убита от съпруга си в столичния квартал "Модерно предградие" тази нощ, е била пребита до смърт, а не застреляна. Това съобщиха от Софийска градска прокуратура, под чието ръководство се води разследването на тежкото престъпление. Сигналът за трагедията е подаден половин час след полунощ от 20-годишния син на съпрузите. На място веднага са изпратени екипи на полицията и две линейки на Спешна помощ.

Лекарите само констатирали смъртта на жената, а съпругът убиец бил транспортиран в "Пирогов" в много тежко състояние, тъй като направил опит да се самоубие с газов пистолет и с нож, пробождайки се в сърцето и опитвайки се да среже вените си. От държавното обвинение уточниха, че 48-годишната жертва и съпругът й, който й е връстник, са били разделени.

В къщата, където е извършено убийството, Светла е живяла на квартира. Престъплението е извършено по особено мъчителен начин и с особена жестокост - на жертвата са нанесени множество травматични увреждания в областта на гърдите и главата. Установен е и мотивът за убийството – ревност. Разследването продължава, а за живота на извършителя се борят лекарите в "Пирогов".  Според сина на жертвата родителите му отдавна се били в тежък конфликт.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...
Борисов: Преговори с ПП-ДБ може да има, но без Петков, Денков и В...
Какво ще се случи с цените на горивата в следващите дни?
Дезинформацията е най-вече за ваксините срещу коклюш
Банкери: Има банки, които дават


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).