Виктория с емоционално интервю за битката извън сцената

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
12:50 / 12.04.2021
2682
В емоционално интервю българският представител на Евровизия 2021 Виктория разказа за битката, която води извън музикалната сцена. Тя гостува в "Търси се“ по bTV, едно от популярните предавания в България, където със сълзи на очи сподели за тежките моменти, които преживява през последните месеци.

Виктория Георгиева разказа: “Годината ми започна много добре, но след това последваха няколко събития, които преобърнаха живота ми. Конкурсът Евровизия беше отменен, а няколко месеца по-късно баща ми беше диагностициран с много рядка болест -  амиотрофична латерална склероза. Беше като гръм от ясно небе, защото не го очаквахме. Аз много обичам семейството си и винаги искам да им помагам с каквото мога, но е тежко, когато виждаш най-близките ти да се влошават с всеки изминал ден и няма как да им помогнеш, защото просто няма лечение."

В студиото на "Търси се“ Виктория получи изненадана от баща си Петър, майка си Звезделина и сестра си Симона. В епизода взе участие и един от най-близките приятели от детството на Виктория и нейно първо гадже. Той сподели, че Виктория е един от най-борбените хора, които познава и се възхищава на нейната решителност. С усмивка Виктория сподели, че двамата са си дали обет, ако до 30-годишна възраст не намерят своята половинка – ще се оженят един за друг.

Виктория ще пее за България във втория полуфинал на Евровизия 2021 на 20-и май. Зрителите у нас не могат да гласуват за нашата песен "Growing Up is Getting Old", но българите в чужбина ще могат да подкрепят България и Виктория.

Двата полуфинала и големият финал на Евровизия 2021 ще се проведат на 18-и, 20-и и 22-и май и ще бъдат излъчени на живо по БНТ 1 от 22:00 часа.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Увеличиха заплатите на полицаите
Проучване на "Екзакта Рисърч Груп": ГЕРБ-СДС с над 9% пред ПП-ДБ
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).