Утре ще се радваме на топло и слънчево време

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
22:03 / 22.03.2022
1304
През нощта облачността ще е разкъсана, предимно значителна над югоизточната половина на страната, но само на отделни места в планините там ще превали слабо. Ще духа предимно умерен вятър от север-североизток. Преобладаващите минимални температури ще са между минус 3° и 2°, в София - минус 5°. Утре облачността ще намалява, още преди обяд над по-голямата част от страната до слънчево време. Ще духа до умерен, в крайните източни райони временно силен вятър от север-североизток. Преобладаващите максимални температури ще са между 10° и 15°, в София 9°-10°.

Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще остане по-високо от средното за месеца, съобщиха от НИМХ.

В планините ще преобладава слънчево време. По-значителна ще е облачността в сутрешните часове над Родопите, Странджа и Сакар и на отделни места ще превали слаб сняг. Ще духа силен, преди обяд по високите и открити части временно бурен североизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 0°, на 2000 метра около минус 5°.

Над Черноморието облачността ще е разкъсана, по-значителна преди обяд над южните райони, но ще е почти без валежи. По-късно през деня облачността ще намалява и ще е предимно слънчево. Ще остане ветровито с умерен, временно силен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са 7°-11°. Температурата на морската вода е около 5°. Вълнението на морето ще бъде 4 бала.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Увеличиха заплатите на полицаите
Проучване на "Екзакта Рисърч Груп": ГЕРБ-СДС с над 9% пред ПП-ДБ
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).