Тези нямат спирачки! Обраха заведение, крадат детски играчки!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:40 / 11.03.2022
1489
В резултат на допълнителните полицейски действия по отношение на четиримата задържани бургазлии на възраст от 18 до 20 години, съпричастни към кражбите от 5 март на плюшени играчки на стойност 150 лв. от автомат за играчки, както и на машина за пластмасови топчета и играчки, монтирани една до друга на ул. "Странджа" в Китен и кражбите на различни вещи от питейно заведение в кв. "Крайморие", осъществени в различен период от време през миналия месец, е установено, че същите са извършители и на кражбата на вендинг-автомат за дребни играчки, монтиран в Морската градина до заведение "Сакса бийч". Част от откраднатия автомат е намерен изхвърлен на брега на Бургаското езеро покрай ул. "Крайезерна".

Младежите са направили пълни самопризнания. Работата по цялостно документиране на престъпната им дейност продължава от служители на ОДМВР – Бургас.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Увеличиха заплатите на полицаите
Проучване на "Екзакта Рисърч Груп": ГЕРБ-СДС с над 9% пред ПП-ДБ
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).