Татяна Дончева: Абсолютни бълнувания

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
17:22 / 04.09.2021
4587
Татяна Дончева отрече казаното от Тошко Йорданов по-рано днес в интервю. "Това са абсолютни бълнувания. Аз не съм представляващ коалицията, не участвам в преговорите, не раздавам местата", обясни тя пред БНР.

"Ако някой ви говори, че раздавам аз места, правителство срещу пари, това означава, че той съди по себе си. Нямам такова разбиране за политиката...",заяви Татяна Дончева. Тя добавя, че ще предприеме "съответни действия", след изказването на Йорданов.

Председателят на ПГ на партия "Има такъв народ" Тошко Йорданов обвини Татяна Дончева от "Изправи се БГ Ние идваме" в опити да предизвика разцепление в групата. Йорданов заяви, че Дончева е убеждавала депутати от "Има такъв народ" да подкрепят правителство с третия мандат с обещание да станат министри, като е предлагала и пари:

"Дончева е човекът, който, когато се говореше, при кой (кого - бел.ред.) ще е третият мандат, тръгна да обикаля част от нашите депутати, да им предлага да напускат парламентарната група, да взимат други с тях, час от лицата на нашата парламентарна група, които да станат министри, обещавайки им министерски кресла и включително е драскала на едни листчета - половин милион ще ти дам. Човекът, с който е водила разговора от наште, с конкретни имена, кого трябва да дръпне - Ива Митева, Хиновски, т.н....Тоя човек ще излезе на детектора на лъжата да го потвърди".

Виж коментарите (7)

Още по темата (4080):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха жена, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021
г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Национални новини:
Дезинформацията е най-вече за ваксините срещу коклюш
Бойко Борисов за ПП/ДБ: Аз няма да преговарям с тези хора повече
Делян Добрев за заплатите на борда на НЕК: Взимат по 5-6 хил. лв....
Главчев се отказва от заплата като министър, ще получава само 11 ...
Meteo Balkans с много лоша прогноза
Вирусите, от които да се пазим тази пролет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).