Студентка е избрана за законодателен сътрудник на Народното събрание

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:01 / 13.05.2022
1395
Тансу Осман - петокурсничка в специалност "Право" на Варненския свободен университет "Черноризец Храбър“, е избрана за законодателен сътрудник на Народното събрание на Република България. Тя участва в конкурс за "Студентската програма за законодателни проучвания" на Парламента. Програмата е функционално направление в дейността на Парламентарната библиотека и цели информационно осигуряване на законодателната дейност на народните представители и разширяване на участието на гражданското общество в законодателния процес. Студентите, избрани за законодателни сътрудници, работят под ръководството на научни ръководители и с помощта на координатора на програмата.

За Тансу Осман обучението в специалност "Право" на ВСУ "Черноризец Храбър" е поредно висше образование, след бакалавърската специалност "Бизнес администрация" със специализация "Данъчно право" в реномирания Кьолнски университет и магистратурата по Стратегическо управление и бизнес консултиране в Международно бизнес училище също в немския град. Тя избра ВСУ "Черноризец Храбър", за да надгради знанията си в областта на правото.

Тансу е лицензиран застрахователен брокер към Кьолнската индустриална камара. Била е организатор и говорител на Международния бизнес конгрес за студенти през 2016 г. "World Business Dialogue“, в който участват преподаватели и студенти от 70 страни.

Владее три езика - английски и немски на най-високо ниво, и френски език на ниво B1.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Българин отчете пред НАП личен доход от над 70 милиона лева
И това доживяхме: Свалиха машинист от локомотив заради наркотици
Проф. Рачев: Турбо слънце с турбо жега
Предупреждения за гръмотевични бури и градушки
Отлични новини в началото на летния сезон
Гръмотевична буря удари Велико Търново, кола се запали в един от ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).