Стефан Янев създаде Съвет по икономическите въпроси

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
20:38 / 01.06.2021
1281
Съвет по икономическите въпроси беше създаден днес със заповед на министър-председателя Стефан Янев, съобщиха от правителствената пресслужба.

В състава на консултативния орган към премиера са Гълъб Донев, заместник министър-председател по икономическите и социалните политики и министър на труда и социалната политика, Атанас Пеканов, заместник министър-председател по управление на европейските средства и Асен Василев, министър на финансите.

За участие в съвета са поканени финансистът Красимир Ангарски, доцентът по финанси в УНСС Емил Хърсев, програмният директор в Центъра за либерални изследвания Георги Ганев и преподавателят в Norwegian Business School Пламен Ненов. Контролът по изпълнението на дейността на Съвета ще се осъществява лично от министър-председателя Стефан Янев.

Основна задача на новоучредения орган ще бъдат обсъждането, разработването и прилагането на иновативни стратегии за решаване на икономическите проблеми у нас.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Нумеролог с интересна прогноза за изборите у нас и края на войнат...
БНБ е проверила няколко кредитни институции
След срутването на подпорна стена: Продължава разчистването на АМ...
Кои действия се считат за уронване престижа на работодателя и как...
Ето го най-модерния затвор у нас за 35 млн. лв.
Велики понеделник е! Започва Страстната седмица, ето кой празнува...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).