Среща на тема "Междуличностни възприятия" организира ПУ

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:09 / 28.03.2022
1265
Клубът по психология към Педагогическия факултет на Пловдивски университет "Паисий Хилендарски“ организира среща-разговор на тема: Междуличностни възприятия на 30 март 2022 г., сряда, от 13:00 часа. Лектор ще бъде д-р Бенджамин Къстър - стипендиант на Българо-американската комисия за образователен обмен "Фулбрайт“ за академичната 2021-2022 г.

Срещата ще търси отговор на въпросите как общуваме с хората, какво мнение формираме за тях, до колко точни са нашите възприятия и какво в последствие определя бъдещите ни взаимоотношения и междуличностното ни поведение. Презентацията на лектора, която включва елементи от социалната психология и комуникация, разглежда още и факторите, които влияят върху междуличностните възприятия, какви са често срещаните грешки в общуването ни с хората и какви стратегии се прилагат за подобряване на начина, по който възприемаме другите.

Д-р Бенджамин Къстър е гост-преподавател в Педагогическия факултет на Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" като стипендиант на Българо-американската комисия за образователен обмен "Фулбрайт“ за академичната 2021-2022 г. Той защитава докторска степен по психология през 2020 г. към Университета на Аризона, през 2014 г. завършва магистърска степен по комуникации в Станфордския университет, а през 2011 г. – бакалавърска степен по масова комуникация в университета в Тексас –Тексаркана. Неговите изследвания и научни интереси са насочени към междуличностната комуникация, масовата комуникация, комуникационните технологии, социална психология и еволюционна психология.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Българинът с присадено сърце и бъбрек, покорил Килиманджаро, влиз...
Любо Ганев: Медиите и спортът ще са засегнатите от промените в ре...
Тагарев призна за SMS-и на Борисов
Порязаха някои пенсионери за Великден
Спешна помощ на плажа с джетове


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).