Спират тежкотоварните автомобили от 16.00 до 22.00 часа по магистралите и първокласните пътища

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
11:29 / 01.05.2012
1967
От 16:00 ч. до 22:00 ч. се забранява движението на тежкотоварни автомобили (включително с ремаркета и полуремаркета) с повече от две оси, селскостопанска и земеделска техника, трактори и специализирана строителна техника по републиканската пътна мрежа, съобщиха от МВР. Забраната се отнася за всички периоди, в които е определен повече от един почивен ден, и за последния работен ден и за последния почивен ден от седмицата.

Ограничението важи за: Автомагистрали; Пътища I-ви клас; Пътища II-ри клас в участъците ІІ-55 Дебелец - Гурково, ІІ-66 Стара Загора - Сливен, ІІ-99 Бургас - Царево, ІІ-11 и ІІ-15 Оряхово - Мизия, ІІ-86 Пловдив - Смолян, ІІ-19 Симитли - Гоце Делчев, ІІ-18 Околовръстен път София, ІІ-29 Добрич - границата с Румъния.

Забраната не важи за МПС, превозващи бързо развалящи се хранителни продукти на температурен режим и живи животни. Ограничението ще бъде в сила до 30 септември 2012 година за последния работен ден и за последния почивен ден от седмицата.

Сухи са пътните настилки в страната.

От 2 до 5 май поради ремонт на кабели в дясната тръба на тунел "Траянови врата" на автомагистрала "Тракия", ще бъде въвеждана ежедневно временна организация за безопасност на движението. До приключване на ремонтните работи за светлата част на денонощието, движението на МПС ще бъде затваряно в активната лента за движение и пренасочвано в изпреварващата лента.


Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Загубихме голямо име във футбола, създател на легендарни таланти
Брюксел одобри изменението на Стратегическия ни план
След загинал при тежка катастрофа: Освободиха движението по АМ"Тр...
Ако пътувате към Пловдив, въоръжете се с търпение, няма да присти...
Пеевски защити българското духовенство, обвини Русия в опит за на...
Автомобил помете металните ограждения на бул. "България" и спря н...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).