Специализирана акция на полицията срещу криминалния контингент в цялата страна

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
13:59 / 21.02.2022
2849
Полицейските действия срещу активния криминален контингент се извършват на територията на цялата страна, съобщиха от МВР. Те са продължение на предприетата операция от 10 февруари в пирдопското село Антон.

След приключване на работата там, министърът на вътрешните работи Бойко Рашков разпореди по места да се събере информация за дейността на активния криминален контингент и за лица, упражняващи неправомерен натиск над населението. След анализ на постъпилите данни в Главна дирекция "Национална полиция“ е разпоредена специализирана полицейска операция.

Действията са в ход от петък вечерта. В тях са включени служители на Икономическа, Криминална, Охранителна и Пътна полиция. На място екипите следят за неправомерно носене на забранени субстанции, оръжие, крадени автомобили. Освен това се водят беседи с лица, за които има данни, че се занимават с престъпна дейност.

При необходимост, в определени населени места ще се ситуират и КПП.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Цветница е! Хиляди българи празнуват днес
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).