Скоро ще регистрираме автомобилите през интернет

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
10:30 / 17.06.2012
2387
Регистрацията на нов автомобил скоро ще може да става през интернет- съобщиха от Пътна полиция. Възможност за това дава въвеждането на новия електронен портал на КАТ, който ще стартира пробно след броени дни.

Услугата ще спести реденето по километрични опашки. Всеки, който иска да регистрира лек автомобил на свое име, ще има възможността да влезе в сайта и там да попълни всички нужни за целта документи. Собственикът ще може да плати онлайн и таксите за колата.

Накрая шофьорът все пак трябва да отиде с автомобила до сградата на КАТ в населеното място, в което живее. Там обаче ще загуби няколко минути, тъй като през интернет ще може предварително да си запази ден и час за поставяне на регистрационна табела.

Служител на Пътната полиция ще чака шофьора с номерата, за да се монтират възможно най-бързо. През това време друг униформен ще трябва да направи справка за това дали водачът е подал всички документи и е платил таксата си. От услугата ще могат да се възползват шофьорите от цялата страна.

Източник: БНТ


Виж коментарите (12)
Още новини от Национални новини:
След тежкия инцидент: Пробите за алкохол и наркотици на шофьора с...
Търсещ работа по морето срина алчните ни бизнесмени
Военен камион се заби в бус с 20 души в аварийната лента на АМ "Т...
Очевидец: Удареният пешеходец изхвърча и падна в дерето, а върху ...
НИМХ публикува най-актуалната прогноза за следващите дни
Някои търговци спират да издават хартиени касови бележки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).