Скандал! Отнеха титлата на "Мис България 2012"!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (20)
13:25 / 03.05.2012
8840
В следствие на хакерска измама и невалиден вот на публиката - втората стана първа. След проверка на онлайн вота в конкурса "Мис България 2012", се оказа че над 70 процента от гласовете за Ина Манчева са постъпили от IP адреси от Пакистан, Индонезия и други азиатски страни. Именно гласовете на публиката обаче я изпратиха на челното място.

Проверката осъществена от IT специалист експерт сочи, че за никоя друга от кандидатките не е генериран такъв вот. Продуцентската компания "Ноу Фрейм медия" разполага с всички IP адреси, от които е гласувано нечестно и ще сезират още днес специализираните органи за установяване на извършителя на хакерската атака. Това наложи и промяната в класирането на кандидатките за титлата. Председателят на журито Стойчо Керев обяви за недействителен гласа на публиката и отне 3 точки от финалния резултат на Ина Манчева. Така тя остана на II -ро място с 12 точки. Победителка в конкурса е Габриела Василева с 13 точки. Тя ще представи и страната ни на конкурса "Мис Свят 2012" в Китай.

Кратка визитка на Габриела Василева:

Габриела Василева е на 20 години от Бяла Слатина, но в момента живее в София. Има приятел и за втора поредна година учи в УНСС - "Икономика и бизнес". 12 години е учила английски в гимназията, но сега трябва да го усъвършенства за световния конкурс. Висока е 1 м и 80 см. През свободното си време ходи на фитнес, спортно катерене, танци и обожава моторите. Победителка е в миналогодишния конкурс "Мис УНСС". Би дала всичко за майка си. Обича животните.


Виж коментарите (20)
Още новини от Национални новини:
Повече от 40 минути реанимирали 5-годишното дете
Черно море е застрашено заради проект?
Бизнесмен: Положението е отчайващо, държавата е абдикирала
Започна спешна проверка заради смъртта на 5-годишното дете
Въпроси по Кампания 2024: Очакват ли се закъснели плащания, които...
Шофьор слезе от колата и намери смъртта си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).