Ще им се размине ли на блудствалите с непълнолетно момче в Бургас?

Автор: Иван Сотиров
Коментари (1)
16:22 / 07.04.2021
2661
Районна прокуратура-Бургас наблюдава досъдебно производство за блудствени действия спрямо малолетно момче, осъществени в гориста местност край град Бургас. За бруталната гавра Burgas24.bg информира по-рано днес.

Досъдебното производство е образувано на 5 април 2021 г., когато е постъпила информация от служители на ОД МВР – Бургас, разследвали друго престъпно деяние. В спешен порядък разследването по досъдебното производство е възложено на екип от следователи. Провеждат се активни действия по разследване, включително разпити на пострадалото лице и свидетели, оглед, назначени са и експертизи.

Две непълнолетни лица, вероятни извършители на престъплението, са настанени в Дом за временно настаняване на малолетни и непълнолетни лица към ОД на МВР – Бургас за срок от 30 дни.

Досъдебното производство е взето на специален надзор от Апелативна прокуратура – Бургас.

Престои анализ на събраните доказателства и привличане към наказателна отговорност на извършителите, както и преценка за вземане на адекватни мерки за неотклонение спрямо тях.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Обявиха прогнозата за времето за следващите дни, по-добре не приб...
Рибари хванаха шаран шампион за Гинес
Тапата на АМ "Тракия" продължава, колите изчакват на място
Почина Петя Ставрева
Кошмарен трафик на някои от граничните пунктове
Специалисти от "Мама и аз": Президентът Радев е в дълбоко вътрешн...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).