Щастлива развръзка: Жена роди близнаци след 15-годишна битка да стане майка и тежко изкаран COVID-19

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:13 / 19.10.2021
3572
Жена роди близнаци след 15-годишна битка да стане майка и след тежко изкаран COVID-19.

Снимки запечатват първите глътки въздух на Константин и Христо. Бебетата са дълго чакани, идват след поредица от неуспешни бременности и инвитро процедури.

Докато се черпи с приятели, щастливият баща Борислав си спомня трудния път, който са изминали със съпругата си Янислава. Особено момента, в който тя е бременна с близнаците и се заразява с COVID-19. Приемат я в "Пирогов“, където стига до кислородотерапия.

Спомня си, че повечето болници са били пълни и трудно намерат място за съпругата му.

Близнаците проплакват в болница "Надежда“, където лекарите извършват и успешната инвитро процедура. До щастливата развръзка се стига и благодарение на Фондация "Майки за донорството“, която събира нужните средства за процедурата с донорска клетка. 

Раждането минава леко, близнаците се здрави. Заради мерките в епидемията бащата не може да влезе в болницата, за да види бебетата. Радва се на техните снимки, които получава на телефона си. 

Споделя, че е бил уплашен за жена си и децата. По думите му те са най-красивото нещо, което е виждал. Борислав няма търпение да прегърне съпругата си и близнаците, за които казва, че са повече от сбъдната мечта.

Вероятно майката и близнаците ще бъдат изписани в края на тази седмица. Така че до денят на най-чаканата семейна прегръдка, оставят само няколко дни.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Габриела Пеева: Обвинена съм в нещо, което не съм сторила
Хотелиери от Гърция: Има цели хотели, заети от български туристи ...
Експерти за 4-дневната работна седмица: Фирмите могат да приложат...
Експерт предупреди: Внимавайте, ако повече от 30% от месечните ви...
Сергей Станишев обратно в България
Обрат: Сложиха таван на надценката на някои видове хляб


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).