Шофьор удари чужда кола при паркиране, постъпи достойно

Автор: Георги Кирилов
Коментари (2)
11:23 / 19.09.2019
13299
Шофьор удари чужда кола при паркиране в София, но вместо да се измъкне тихомълком, остави бележка с извинение, телефонния си номер и дори попълнен констативен протокол за застрахователя. Това се похвали собственикът на ударения автомобил във фейсбук.

"Явно има и адекватни хора с чест и достойнство в София“, пише той. Изглежда, подобни случки са огромна рядкост, защото постъпката на неизвестния водач предизвика одобрението и дори възхитата на хиляди потребители в групата "Забелязано в София“, където беше публикувана.  

Снимката предизвика огромен отзвук след останалите членове на групата, реакциите надхвърлят 3000. Ето и част от коментарите:

"Аз не мога да повярвам. Поздравления и чисти уважения към този човек.“ "Не е лошо денят ти да започва с такава новина, вместо с обичайните глупости, дупки, тротинетки и оплаквания! Браво на пича!“ "Овации, че в България има все още хора с мъжко сърце!“.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Първият български космонавт: Хора идват при мен и ми искат лекарс...
Защо се стигна до бой за олио по магазините
Земетресение в Черно море
Пиян шофьор на джип предизвика катастрофа, има пострадали
След ремонт на участък възстановиха движението по АМ "Тракия" в п...
Една област в България със спешни мерки заради болните от коклюш


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).