Румен Петков: БСП ще си плати заради коалицията с Атака

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
12:04 / 15.12.2013
3714
Не знам с какви пари е бил Волен в Куба, но със сигурност са много. През 90-та година сринахме една доста грозна ценностна система, но това, което виждаме днес, е много притеснително. От самото начало питам - каква е цената, която БСП ще плати заради подкрепата си от "Атака". Това ще бъде една от най-тежките политически загуби на БСП. Това заяви в "Тази неделя" по bTV бившият соцдепутат и вътрешен министър Румен Петков. "За обществото трябва да е ясно битието и мотивацията на двамата напуснали ГЕРБ. Убеден съм, че този процес няма да спре. Ако БСП вземе сериозни намерения на предстоящите евроизбори да се представи достойно, а в същото време продължава тази нестабилна вътрешнопартийна политика, не я чака нищо добро", каза Петков.

На въпрос чака ли ни жан-виденова зима, той отговори: "Имаме един проблем като общество - като има някакво събитие, се изживяваме като свидетели и потърпевши. Че няма да е онази зима, без съмнение е. Тук играят много фактори - валутният борд, финансовата политика на правителството. Могат да се направят много неща, да бъдат редуцирани много разходи. Но е много важно как ще приключи годината. Притеснявам се, че нивото на контрабандата не е мръднало".

Бившият вътрешен министър поясни, че е особено разтревожен от в МВР. "Това ръководство на Гранична полиция е част от онази схема. Половината ръководители от МВР са част от екипа на Цветанов. Когато говоря за Гранична полиция, аз съм дал информация до министъра на вътрешните работи. И съм се подписал под това. Говорим за тежки престъпления в Гранична полиция-Бургас, на летище София... Става въпрос или за некадърност, или за невероятна корупция", заяви Румен Петков.


Виж коментарите (3)

Още по темата (543):
28.06.2014 Борисов: Кабинетът да каже: "Провалихме се, спасете държавата"
14.06.2014 Вувузели на годишнината от протестите срещу Орешарски в Пловдив
14.06.2014 Оставка в сряда и избори наесен?
14.06.2014 Пловдив излиза на протест прещу правителството
14.06.2014 Една година протести срещу кабинета "Орешарски"
06.06.2014 Кметовете на ГЕРБ скочиха срещу неадекватното ни правителство
Още новини от Национални новини:
Нови ремонти на АМ "Тракия"
Зрелостници сигнализираха за проблеми и на втората задължителна м...
БНБ затяга критериите за отпускане на ипотечни кредити
Гърмежи и валежи до часове
Публикуваха отговорите за втората матура
Социалната комисия отказа да гласува увеличението на пенсиите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).