Пуснаха срещу подписка мъжа, заплашил министър Тагарев

Автор: ИА Фокус
Коментари (25)
18:55 / 19.07.2023
1445
Съдът определи най-леката мярка за неотклонение - подписка, на Григор Димов, който заплаши военния министър Тодор Тагарев. 39-годишният мъж заяви пред съда, че съжалява за деянието си.

На 3 юли вечерта военният министър Тодор Тагарев видял, че има две съобщения от непознат дотогава за него профил във Фейсбук. Едното гласяло заплаха с "Нов Народен съд" заради подкрепата на правителството за Украйна. Другото съобщение било изтрито

Не е налице опасност да се укрие, има известен адрес в Пазарджик, посочи съдията, както и не е налице обвиняемият да извърши престъпление. От справката се вижда, че е бил осъждан и е изтърпял наказанията си до 2013 г.

Реабилитиран е и следва да се възприема като неосъден. Съдът намери, че не може да извърши престъпление при по-лека мярка, съобщи БНТ.

"Ще мреш като куче, предател, слава Украйна ли? Като куче без история ще мреш, нов Народен съд идва и ако мислиш, че ще се отървеш, жестоко си се излъгал", е написал Димов на Тагарев.

Виж коментарите (25)
Още новини от Национални новини:
Борисов: Петков казваше "Тагарев е нашето знаме", но сега пък го ...
Страшен потоп в наш областен град
Педиатър успокои: Ваксината за коклюш е напълно безопасна за брем...
Страната ни с рекордно нисък износ на ток за първите месеци: Спад...
Доклад на ЕК буквално ни уби с констатация за разликата бедни-бог...
Страшен порой се изля над столицата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).