Пребиха мъж с чукове посред бял ден

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
09:29 / 16.06.2021
4714
Нападение с чукове в центъра на София. 46-годишен мъж е оцелял по чудо, след като е бил нападнат от двама маскирани мъже. Във вторник пострадалият е претърпял операция. Има множество травми по главата и контузия на единия  крак. Инцидентът е станал на 11 юни. Все още няма задържан, разказват в "Здравей, България". 

Димитър Ивайлов влиза да пазарува в магазин в центъра на София. В автомобила му го чака жената, с която живее. Пред "Нова" тя разказа за случилото се.

"Димитър мина отзад, за да остави покупките в багажника... В началото не виждах какво се случва. Той е усетил силен удар в главата. Погледнах в огледалото за обратно виждане и видях, че двама мъже се разправят с него. Помислих, че ни обират, защото в чантата имах голяма сума пари. Сляох от колата, отворих задната врата, за да си взема чантата. Затваряйки я, видях, че един от маскираните нападатели държи чук в ръката си", разказа Поля Малинова.

Жената опитва да предотврати побоя. Тя сподели, че мъжете са удряли Димитър с чукове по главата и по краката. Свидетел също опитва да спре нападението, но мъжете нападат и него. Охранителни камери записват инцидента.

Димитър е с множество счупвания на лицето и счупвания на крака. Мъжът е настанен в "Пирогов" в много тежко състояние. Семейството подозира, че поръчители на нападението са конкурентна на тяхната фирма. През годините те многократно са ги тормозили, за което Поля и Димитър подават сигнали в ГДБОП, полицията и прокуратурата. Реакция обаче няма.

"Пукали са ни гумите, заливаха ни ателието с блажна боя. Лепиха ключалките с лепило. Преди година мен ме нападнаха. Засякоха ме на пътя и аз отбих. Слезе човек от колата, която ме засече, и ме удари. Спряха коли, автобуси. Човекът, който ме нападна, видя, че има много хора и си тръгна. Подала съм жалба във Второ РУ, знам кой ме нападна. Засега наказание за тези хора няма", разказа Поля.


Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Борисов: Петков казваше "Тагарев е нашето знаме", но сега пък го ...
Страшен потоп в наш областен град
Педиатър успокои: Ваксината за коклюш е напълно безопасна за брем...
Страната ни с рекордно нисък износ на ток за първите месеци: Спад...
Доклад на ЕК буквално ни уби с констатация за разликата бедни-бог...
Страшен порой се изля над столицата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).