Полина Карастоянова: Стефан Янев е безспорен авторитет

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:20 / 09.05.2022
1151
"Твърде дълго време се задоволявахме с посредствени цели и хора в управлението. "Български възход" цели прогрес и развитие, възходът е процес напред и нагоре. Янев е безспорен авторитет, който българското общество отдавна очакваше". Това заяви за Нова нюз Полина Карастоянова, член на Инициативния комитет на партия "Български възход'' и изпълнителен директор на Националния борд по туризъм.

Според нея Стефан Янев е солиден, подготвен политик и човек, на когото може да се разчита.

"Той има професионален поглед върху управлението", смята тя. И разкри, че са се запознали по времето, когато е бил служебен премиер и е направил впечатление на диалогичен човек.

По думите й ефективността на крайни формации като "Възраждане" е кратка и в проекция от кризисната ситуация. "В Украйна има голяма трагедия. Това е война, която преобърна животите ни. Не трябва да ги въоръжаваме, защото това е възможност за ескалация на конфликта", обясни Карастоянова.

Тя коментира и издигането на украинско знаме на сградата на СОС. "Мисля, че правилният начин е да се поставят такива знамена при високопоставен гост или празник на друга страна. Не бива да залитаме към прояви на съпричастност, които не стоят на здрава основа", коментира тя.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Дезинформацията е най-вече за ваксините срещу коклюш
Бойко Борисов за ПП/ДБ: Аз няма да преговарям с тези хора повече
Делян Добрев за заплатите на борда на НЕК: Взимат по 5-6 хил. лв....
Главчев се отказва от заплата като министър, ще получава само 11 ...
Meteo Balkans с много лоша прогноза
Вирусите, от които да се пазим тази пролет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).