Показаха палатката, превърната в оранжерия за марихуана

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
15:15 / 09.04.2021
1814
От бургаската полиция разпространиха кадри оранжерията за отглеждане на конопени растения, обособена в палатка в апартамент в центъра на Бургас, за която по-рано днес Burgas24.bg съобщи.

Иновативната оранжерия бе разбита от служители от отдел "Криминална полиция" при ОДМВР - Бургас и Първо районно управление – Бургас. Тя се помещавала в апартамент в кооперация на ул. "Хаджи Димитър" в Бургас, обитаван от 20-годишен бургазлия. В специално приспособена палатка във всекидневната на жилището са намерени и иззети четири саксии със зелени конопени растения с множество глави и съцветия по тях  - канабис. Полицаите се натъкнали и на 4 лампи, вентилатори, множество торове с различен химичен състав, две електронни везни, пакети и пликчета с марихуана, както и пликче с 5 таблетки екстази. Намерена е и марихуана с общо тегло около 200 грама. Открита е и сумата от 2 300 лв. в множество на брой банкноти с номинал от 10 и 20 лева.

Задържани са обитателят на апартамента, както и други трима бургазлии - две момичета – на 18 и 20 години и 21-годишен мъж.

Работата по цялостно документиране на случая продължава от служители на отдел "Криминална полиция" при ОДМВР – Бургас и Първо районно управление – Бургас.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Почивай в мир! Само на 54 години той ни напусна внезапно
Ето ги големите печеливши, които работят в Деня на труда и не иск...
Eurostat: Българите работят най-малко допълнителни часове
Неприятна изненада утре
Епидемиолог обясни защо ваксината против коклюш е изключително ва...
Най-после намалиха една цена!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).