Пловдивчанин измъквал пари от фирми в Троян, уж за лечение на болни деца

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:29 / 19.07.2010
1827
За периода от 6-и до 12 юли в РУП Троян са получени множество жалби от собственици на частни фирми на територията на общината, в които се посочва, че при тях е идвало лице, представящо се, че събира дарения за фондация "Живот за всички" от град Пловдив, с цел подпомагане на тежко болни деца, като в замяна на дарената от тях сума на 30 юни ще бъде организиран концерт в центъра на Троян, на който те ще присъстват безплатно, научи Plovdiv24.bg.

Такъв концерт така и не бил организиран. След проведени полицейски действия е установен и задържан извършителя - криминално проявения Н.Н.-37 годишен от Пловдив. Той е разпитан пред съдия на Районен съд Троян. Установява се, че задържаният е ходил в над 30 фирми на територията на общината, от собствениците на които е взимал различни суми, общо възлизащи на около 1000 лева, под предлог, че те ще отидат в помощ за деца без родителски грижи. По случая е образувано досъдебно производство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
На тази дата през 2024 година местим стрелките с един час назад
Почернена майка и автоинструктор: 500 лева кеш и взимаш шофьорска...
НИМХ сложи край на жегите с прогнозата си за близките дни
Митрополит Николай: Аз няма да съм следващият български патриарх
Два пъти за ден: Градушка удари Родопите, унищожи реколти
Ускоряват изграждането на Националната детска болница


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).