От "Пирогов" с извънредно изявление за инцидента с Инджова: Каза, че е паднала сама

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
17:35 / 02.08.2020
11484
Университетската Многопрофилна Болница за Активно Лечение и Спешна Медицина "Н.И. Пирогов" излезе с извънредно изявление във връзка с инцидента с Ренета Инджова. 

Дежурният лекар, приел бившият служебен премиер Ренета Инджова след снощния инцидент, при който е счупена китката ѝ, съобщи пред медии, че наистина тя е дала разнопосочна информация при свалянето на анамнезата. 

"Към 10:00 часа дойде Инждова в спешния кабинет. Като влезе в кабинета, я разпитахме какво се е случило, за да снемем анамнеза. Тя съобщи, че е била паднала и си е контузила лявата ръка и левия си долен крайник. След това тя е казала, че е блъсната. 

Аз я попитах, дали е била блъсната или паднала, защото има полицай, на който трябва да се съобщават случаите с насилие. Тя каза последно, че е била паднала", това съобщи д-р Владислав Шопов от "Пирогов" .

"След това я изпратихме за ренгенография. Тя съобщи, че няма спомени за случилото се. В кабинета за рентгенография се установи, че има счупване на ръката, което сме констатирали. Установили сме, че това нещо е за оперативно лечение. Насрочена е за консултация в понеделник при началника на клиниката по травматология, за последващо лечение. Имаше придружител с нея, още една жена. След като констатирахме счупването, наместихме ръката", каза още д-р Шопов. 

Лицето придружаващо Инджова не е дало разяснения относно инцидента, добави той.

Виж коментарите (6)
Още новини от Национални новини:
Нумеролог с интересна прогноза за изборите у нас и края на войнат...
БНБ е проверила няколко кредитни институции
След срутването на подпорна стена: Продължава разчистването на АМ...
Кои действия се считат за уронване престижа на работодателя и как...
Ето го най-модерния затвор у нас за 35 млн. лв.
Велики понеделник е! Започва Страстната седмица, ето кой празнува...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).