Обезумял ревнивец преби многодетен баща пред очите на децата му

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
22:39 / 08.02.2019
7694
Баща на 4 деца е пребит пред очите на три от рожбите си от ревнивец, който го заподозрял, че заглежда гаджето му, в новозагорското село Новоселец. 32-годишният Богомил Димитров е приет в лечебното заведение със следи от удари по цялото тяло, пише "България днес".

Бруталното нападение се разиграва в дома на Богомил, в който посред нощ нахлуват Антон Петров, на 29 г. от село Радецки, и 17-годишният Веселин Червенков.

Повод за саморазправата била "закачка" между Богомил и непълнолетната Деляна, която била гадже на Антон. Разменените подмятания между двамата стигнали до ушите на ревнивеца и той решил да даде урок на мераклията. Няколко шамара отнесла и втората съпруга на Богомил Жулиета, която била майка на три от децата му.

Пристигналите на мястото ченгета заварили многодетния баща проснат на пода в една от стаите, покъщнината му - потрошена с яки сопи. Запознати с ромската сага уточняват, че влошените взаимоотношения между бития и ревнивеца датирали още от времето, когато Богомил живеел в Радецки, първата му съпруга била близка родственица на Антон.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Проф. Кантарджиев: Ако детето е било в контакт със заразен с кокл...
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...
Експерт: Не бързайте със смяната на зимните гуми
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Първият български космонавт: Хора идват при мен и ми искат лекарс...
Защо се стигна до бой за олио по магазините


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).