Нинова скастри Борисов: Това е потресаваща наглост!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
15:16 / 11.03.2022
5696
Бойко Борисов днес отново говори несвързани и взаимноизключващи се неща. Това написа във Фейсбук вицепремиерът и министър на икономиката Корнелия Нинова. Публикуваме останалата част от текста без редакторска намеса:

1. От една страна, че правителството ще изнесе зърното на България, от друга пита защо с уж неофициална заповед митниците не пускат да се износя житото.

2. Твърди, че се взимат парите от тока от НЕК, които са на бизнеса, за да се купи зърно и бизнеса бил излъган, а от друга, че се ограбва народа.

Г-н Борисов , това не са пари на бизнеса, а на българския народ, който си е платил високите сметки. И тези пари ще отидат отново при хората,от които са взети.

3. След 12 години кражби на 10 млрд. лв. годишно, днес Борисов твърди, че при ГЕРБ не е имало нито едно евро изхарчени не на място. Това е потресаваща наглост.

И последно: като е толкова лошо това правителство, защо депутатите ти всеки ден се предлагат да влизате в него. Тъй като исканото от вас ново правителство в рамките на този парламент означава точно това.

Виж коментарите (5)
Още новини от Национални новини:
"Сиела Норма" ще осигурява машинния вот на изборите
Синът на известен наш бизнесмен обяви: Без да се замислих, приех ...
Главчев: Финансирането за държавната детска болница е осигурено
Голяма банка предупреди своите клиенти
Габриела Пеева: Обвинена съм в нещо, което не съм сторила
Хотелиери от Гърция: Има цели хотели, заети от български туристи ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).