Настимир Ананиев защити министъра на културата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
11:41 / 10.04.2022
1834
"Повечето хора, които обсъждат Атанас Атанасов не го познават. Той е един сериозен млад човек с огромен потенциал. Той е и артист. Аз бих го посъветвал да съди всички, които казват, че е напушен и пиян. Абсолютно невярно твърдение. Това е клевета", скочи в защита на министъра на културата депутатът от партията Настимир Ананиев пред БНТ. Той гарантира, че Атанасов не бил взимал субстанции или пил нещо, защото "го познава и тази опорка няма нищо общо".

"Министърът е криворазбран от много от хората. Ясно ми е, че щом има хора, които опитват да те осмеят и да пуснат фалшиви новини за тебе, такива неща ще се случат. Знам неговата визия, той не е корумпиран, честен, антипод на ГЕРБ", каза Ананиев. Депутатът на управляващите допусна, че могло да се дебатира дали спорното видео трябвало да се пуска в качеството на министър, но да се говори, че е напушен или пиян - не може. Ананиев поясни, че ще обсъдят казуса в партията, но "това не е проблемът, а какво става със съдебната власт", опита да измести фокуса народният представител. 

По темата с БНБ и настояването на ИТН на поста да застане Любомир Каримански, Ананиев попита: "Това ли им е детската мечта?". 

По въпроса с позицията за Република Северна Македония той увери, че българският интерес ще бъде защитен, изтъкна, че не вярва  Кирил Петков да е обещал пред европейските партньори срок за вдигане на българското вето, защото в противен случай, това е щяло да се подложи на обсъждане в коалицията.

Виж коментарите (3)

Още по темата (14):
08.07.2022 Велислав Минеков се подигра с министъра на културата
15.05.2022 Саня Армутлиева за министъра на културата: Стана ми мъчно за Наско, аз го харесвам
15.04.2022 Мариан Бачев: Бедни, бедни ми, Наско!
15.04.2022 Министър Наско не пие дори на рождените си дни
13.04.2022 Бачев за министъра на културата: Когато човек е паднал, той не трябва да бъде ритан
12.04.2022 Мариус Донкин поиска оставката на министъра на културата
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).