Намериха много марихуана в автомобил до Бургас

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:14 / 19.06.2022
1249
На 18.06.т.г. около 13.30 ч. на КПП - Босна / по пътя Бургас – Малко Търново/, в посока от с. Варовник към Бургас, служители от бургаската жандармерия спрели за проверка лек автомобил "Рено Клио", с варненска регистрация, управляван от 28 годишен мъж от руенското село Ясеново.

При извършената проверка в багажника на автомобила са намерени и иззети: четири найлонови плика със зелена тревообразна маса /марихуана/, три от които увити в стреч фолио. Общото тегло на пликовете е около три килограма. Водачът обяснил, че пликовете са му дадени за да ги закара до Малко Търново. За случая е уведомена Окръжна прокуратура – Бургас.

Предвид поведението на 28 годишния мъж, същият е тестван за употреба на наркотични вещества със съдействието на служители от "Пътна полиция" към Районно управление – Малко Търново. Апаратът отчел положителна проба за употреба на амфетамин. Водачът е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).